2011. szeptember 26., hétfő

II. King Of The Lines Beszámoló

Vasárnap a tervek szerint lebonyolítottuk a sorci versenyt. Reggel 9kor már ki is pakoltuk az elemeket a Rákóczi útra, és elkezdtek szivárogni az első deszkások.
Minden nevező kapott 1-1 Stég illetve Criminal matricát plusz egy Burn energiaitalt. A zsűrit Balázs és Tamás alkotta, a 17 fős selejtezőből hatan jutottak a döntőbe, ahol az utolsó pillanatban lesérülő Kőrösi Krisztián helyett Tengerdi Gergő végzett a 6. helyen, ami betudható annak hogy a jam session kezdete előtt 2 percel derült ki hogy mégis ő megy, így melegítenie nem sok ideje maradt.
Ötödik helyen végzett Szilasi Bálint alias Kólint alias Véletlen gyerek, olyan trükkökkel mint a nosemanual-revert-sw manual vagy a boardslide keresztláb.
Negyedik lett a kaposvári Dézsi Gergely aki ugyan majdnem ment egy flip-back 5-0, flip-backlip, flip forntboard menetet az utolsó trükköt nem sikerült kigurulnia pedig azzal akár első is lehetett volna.
A harmadik helyet Méhes Gábor csípte a 50-50 flip out-os kezdetű sorcijával.
A dobogó középső fokára Gyenis Gábor léphetett fel hála annak h a flip-manual-t sose rontja el illetve hogy smith grind flip outokat pakolt a versenyen.
A győztes pedig Simicz Áron lett a pressureflip-noseslide, impossible-lipslide, crooked grind kombóval!

A verseny után volt idő egy kis szabad deszkázásra, megvártuk amíg a critical mass áthalad az útszakaszon majd, mivel az elfogyasztott Burn-ök még hajtották a deszkásokat kezdetét vette a best trick verseny.
Motyovszki Robi landolt crokked grind 360 shove-it out-ot, 50-50 fs bigspin out-ot, illetve tailslide bigspin outot, Török Marci 50-50 fs pop shove-it lateflip-et, Simicz Áron fakie bigspin tailslide bigspi out-ot.
Gyenis Gábor smith grind hardflip out-jára csak Dzsordzsi kickflip backtail 270 hove-it out-ja vert rá, ami a nap legjobb trükkjének bizonyult!

A helyezettek pólókat, sapkákat, pénztáráckat kaptak a Stég skateshop-tól, lapot pólót a Sima skateboart-nak köszönhetően, a pécsi Criminal skateshop által felajánlott ATM lapot Simicz Áron nyerte, amit viszont rögtön átadadott a második helyezettnek!

Sajnos a verseny közben egy Szekszárdi srác táskája eltűnt, nagyon sajnáljuk a dolgot de reméljük nem hagy olyan negatív élményt hogy legközelebb ne akarjon visszajönni hozzánk.

Külön köszönet Lukács Zoltánnak a szervezésért, Veszely Dánielnek a kamerázásért, Jankó Matyinak az aláfestő zenéért, illetve mindenkinek aki segített szervezni, eljött versenyezni vagy nézni és a szponzoroknak akik: Burn energiaital, pécsi Criminal skateshop, Stég skateshop, Sima skateboart.

Videó és képek nemsokára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése