2011. október 9., vasárnap

Fonyódi verseny beszámoló!

Szombaton szerencsére kegyes volt hozzánk az időjárás és részt tudtunk venni a fonyódi versenyen!
A verseny főszervezője Velez Dávid volt, aki egyébként saját kezűleg építette a kis pályát is. Szép számmal voltak indulók a 16 alatti és 16 feletti kategóriában is, a selejtező jam formátumban zajlott amiből 5 ember jutott a döntőbe.
16 év alatt a döntőben láthattunk inward heel-t a "háztető" elemen, 5050 flip out-ot, 360flip-et a korlát fölött hogy csak a legjobbakat említsük.

16 alatt az eredmények a következőképpen alakultak:
1.Gönczöl Balázs
2.Verb Milán
3.Hock Péter

A 16 év felettiek döntőjében már volt smith grind flip out, nollie back foot impossible, flip frontboard a háztető elem korlátján a kb 10 percesre nyújtott jam-ben.

Az eredmények itt:
1.Gál Attila
2.Gyenis Gábor
3.Velez Dávid

Volt egy kis kavarodás az eredményhirdetéskor, de talán túltesszük magunkat rajta!

A 20.000 Ft-os best trick versenyen sponzoráltak is részt vehettek, végül Dézsi Gergely (Sima skateboart, Vans) diadalmaskodott, a gazelle flip-et csinált a háztető elemen illetve flip-backtail-270shove-it-ot a csúszódobozon, hogy pontosan melyik trükkel nyert azt nem tudom. Dzsordzsi végül 10.000Ft-al távozott ugyanis a zsűri úgy döntött, hogy Varga Zsolt (BD skateboards) és Gyenis Gábor is érdemel 5-5 ezer forintot, előbbi tripla flip-et és dupla backside flip-et csinált a korlát fölött, utóbbi hardflip-manual-flip out-ot a manualdobozon!

A verseny után volt egy kis tombola: csavar- és kerékszetteket lehetett nyerni, illetve jópáran felnéztünk a labor minirampbe egy kis félcsövezésre a maradék erőnkből!

Nagyon jó kis rendezvény volt köszönjük szépen Velinek és Áginak, hogy összehozták. Az biztos hogy ha több ilyen deszkás lenne itthon aki saját erőből pályát épít, versenyt szervez sokkal előrébb lennénk!

Köszönjük a szponzoroknak: Sima skateboard, BD skateboards, Stég skateshop, Pepper Clothing, Fonyódi ásványvíz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése