2012. január 22., vasárnap

Életjelek Oslo-ból

Hát csapjunk is bele a lecsóba. Talán már néhányan tudjátok innen a blogról vagy esetleg ismerősöktől.., hogy  4lines két meghatározó tagja Tamás és Én (Balázs)  felszivárogtunk kicsit Északra , hogy megmutassuk , hogyan is deszkázunk mi pécsiek..nah jó nem:) Adódott egy olyan munkalehetőség amiből származó tapasztalat mindkettőnk számára meghatározó lehet a további életünk során de ebbe most mélyebben nem is mennék bele.
Ma van pontosan két hete , hogy itt vagyunk. Mit is csinálhattunk volna ennek megünneplésére minthogy  elmenjünk egy helyi skateparkba ( ami az "albérletünktől" kb. 15 percre van gyalog ) és pirítsunk egyet , mert persze az alap , hogy hoztunk magunkkal deszkát! Ahogy mi látjuk egyenlőre street-en nem nagyon fogunk deszkázni ugyanis tegnap egy light-os 40 centi hó esett társulva mellé -10 fok. A helyiek azt mondják , hogy az igazi Norvég tél az csak most kezdődik a mi legnagyobb bánatunkra ,mert olyan spotok vannak , hogy nem igaz..:) A helyi srácok nagyon rendesek ,még a rontott trükköket is megtapsolják :)! Volt a parkban egy-két helyi hero is de azért mi sem maradtunk "szégyenben":)!
Nem hisszük , hogy ez volt a legjobb fedett park itt Oslo-ban , mert azért eléggé a város szélén van/vagyunk de mivel már benne volt a boggie a lábunkban így nem számított semmi csak végre csapjunk már pár trükköt..:) Megtudtuk a helyiektől ,hogy kedden,csütörtökön és vasárnap van nyitva 17-től este 22-ig a pálya ami picit kicsi ugyan de van egy nagyobb mini ramp és azért a szokásos street pályaelemekből is találtunk néhányat a placcon. Legközelebb mikor megyünk próbálunk csinálni pár fotót ,hogy lássátok miről is van szó de az odaúton lőttünk egy-két képet csak azért , hogy szemléltessük mennyi hó is esett...szerintünk sikerült :D!

További szösszenetig üdv. mindenkinek aki olvassa !! Bízunk benne , hogy addigra már eljutunk egy másik parkba is..!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése