2012. május 8., kedd

Életjelek Nyugat-Norvégiából

Hola !

         Régen frissült a blog így gondoltam megosztom veletek mi is történt az elmúlt hetekben.
Mint tudjátok Tamás és Én ( Balázs ) április 15.-én elhagytuk ismét Magyarországot de persze nem Deszka nélkül, ráadásul úgy hozta a sors ,hogy egy kis időre egymástól távol szivárgunk. Én speciel 500 km-re Oslo-tól melózok egy Site-on, éppen ahogy a helyzet hozza... De ne is beszéljünk a munkáról ! A lényeg ,hogy mindig megnézzük , hogy az adott városban ( vagy városhoz közel ) milyen gördeszkapark található. Ezt az infót mentsétek ,mert elég hasznos és jól jöhet azoknak akik kiruccannak erre északon. www.justme.ws . Az oldal elég egyértelműen használható csak beírod a "search" mezőbe a várost és egyből látod, hogy mi a tünet.
Így tettem most is ezért sikeresen levadásztam a szállásunktól 80 km-re Haugensund-ban egy fedett,ingyenes skateparkot ahol ma le is toltam egy light-os 2 órás sessiont! Juhuuuuu...! A helyi srácok nagyon cool arcok egyből le is spanoltunk,toltunk pár game of skate-et és elvileg csütörtökön újra hajtunk!
Nem mondom, hogy ez életem legjobb pályája de a talaj nagyon frankó, az elemek jól pattannak, nincs tömeg mi kell még ..?! Szotyizzatok a képekből , legközelebb megpróbálok "action" képeket is készitettni valami helyi formával de hát ez a hátránya ha egyedül van az ember..Miss U Szolykó Rulezz!:)

A kép magáért beszél

Be-e-e-e
A pálya


Bejárat

Nyitvatartás

 Ennyi voltam . Csukariooo a köv. bejelentkezésig !
                                                                                                                                         B.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése