2012. szeptember 15., szombat

Sk8 Contest, Oslo

Csuka Everybody !

Pár nappal ezelőtt kaptam az egyik Norvég haveromtól Wiggo-tól egy fülest, hogy lesz egy verseny a Hagenstua skatepark-ban ma 15.-én amit a Norvég DC team rendez 16 év alatt és felett. Próbáltam úgy alakítani a munkám, hogy mindenképp nevezni tudjak és hát sikerült is.. Elég nagy nevekkel deszkázhattam együtt pl.: Henning Braaten aki amúgy a pályát tervezte, Michael Sommers és még jó néhány hardcore Norvég forma.
Verseny menete :
-a selejtezőt két 1 perces menettel zavarták le amiből a jobbik számított , a legjobb 12 jutott tovább
-majd jött az elődöntő ahol a pálya akármelyik elemén csinálhattuk a trükköket úgy, hogy 5 próbából 4 számított  ( Street League fless )
-  a döntő végül hasonlóképp de már csak 8 sráccal és egy bizonyos öszetett elemen volt (kicsúszós padka, gap ,big manual box egyben).
Nekem elég jól ment, sikeresen 8.-ként jutottam az elődöntőbe. Először persze volt izgulás bőven főleg, hogy ilyen arcokkal hajtok egy flaszteren! Elődöntőben inkább a technikás trükkökre mentem rá : manual kombók, flip-es csúszások..Klassz volt nagyon mert amíg 16 alatti mentek menetek addig volt ingyen hot-dog, üdítők stb. Nevezési díj sem volt.
Végül bejutottam a döntőbe 7.-ként ..örülés.. sikerült minden elképzelt trükköt beadnom bár egyet rontottam de így is felállhattam a dobogó 3. fokára:)
Az eredmény a következő lett :

1.Henning Braaten ( akit remélem nem kell bemutatni )
2. nem tudom a pontos nevét de azt igen ,hogy a Norvég DC team legtechnikásabb ridere
3. Sándor Balázs

Miután vége lett a versenynek sokan gratuáltak nekem és hát persze gratuláltunk egymásnak ..Henning-el és Sommers-el még egy kicsit beszélgettem is erről-arról.

Pár szó röviden a mai napról :
Gyakorlás, izgulás, verseny, spanolás, Hot-dog, kemény trükkök, epic arcok, lábgörcs..és a DOBOGÓ 3. FOKA!!

Köszönöm oslo-i deszkások  ( Wiggo és mindenki aki ma kijött hajtani ), hihetetlen nagy inspirációt kaptam tőletek és Köszönöm mindenkinek aki tolt egy virtuális bíztató pacsit Face-en !

 A legjobbal : Henning Braaten-el


heel flip nose slideNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése